ניתן להקיש לחיצה ימנית על כונן הרשת ולבחור ב "Properties".

יש לבחור בלשונית "Previous Versions".

כל שורה הינה נקודת שחזור מלאה לכונן. יש לבחור בתאריך הרצוי לפני המחיקה וללחוץ על כפתור "Open".
ייפתח חלון חדש עם התוכן של הכונן בהתאם לתאריך שנבחר. יש לבחור בתיקיה הרצויה שנמחקה ולהעביר אותה לשולחן עבודה.
לאחר מכן יש להעביר את התיקיה לכונן רשת הרגיל.